0317 - 225 346 info@lilysliving.nl

Wall Paint aanbrengen met een een kwast of een roller?

In onze eerdere blog over het gebruik en de eigenschappen van Wall Paint bespraken we al even kort de beste manier om de Wall Paint op je muur aan te brengen. In die blog lieten we je onder andere onderstaand filmpje zien, waarin Annie Sloan met haar zoon Felix het gebruik van een kwast ten opzichte van een roller test. Heb je het filmpje nog niet gezien? Bekijk ‘m dan even, hij duurt ongeveer 3,5 minuut.

Het resultaat: Annie verft minstens net zo snel met een kwast als Felix met een roller. Daarnaast gebruikt ze minder verf én maakt ze minder spullen vies.

Een kwast of een roller?

“Waarom zou je dan nog een roller gebruiken?”, denk je misschien. Nou, dat is inderdaad een goede vraag. Als je ons vraagt waar onze voorkeur naar uitgaat, noemen we direct de kwast. Het ‘sinaasappelhuidje’ dat je met een roller snel krijgt, vinden wij namelijk zonde van de mooie verf. Maar eerlijk is eerlijk, een roller is wel een mindere belasting op je hand en pols. Een wand schilderen met een kwast is namelijk best een work-out! En zeker als je van plan bent meerdere wanden met Wall Paint te verven, kan het geen kwaad wat hulp in te roepen. Of rustig de tijd te nemen…

Onze eigen ervaring met Wall Paint

Sanne verfde een lambrisering op haar slaapkamer in de kleur Paris Grey. Met een kwast! 😉 Eén laagje was voldoende om de witte ondergrond te dekken en binnen een uur was het klusje geklaard (inclusief het verplaatsen van de meubels en het afplakken van de lambrisering). Even later stonden de meubels weer op hun plek tegen de gedroogde muur.

Wall Paint aanbrengen met een kwast of een roller?

Meer weten over de Wall Paint van Annie Sloan?

Wil je meer informatie over de Wall Paint? Kom dan eens langs in de winkel en vraag naar advies. We helpen je graag. In onze webshop kun je de kleuren waarin de Wall Paint verkrijgbaar is alvast bekijken.

Lily's

Bergstraat 28

6701 AD  Wageningen

0317 - 225 346

KvK: 68569963

BTW: NL857501471B01

Openingstijden

Maandag:      gesloten

Dinsdag:        gesloten

Woensdag:    9.30 - 17.30 uur

Donderdag:  9.30 - 17.30 uur

Vrijdag:          9.30 - 17.30 uur

Zaterdag:      9.30 - 17.00 uur

 

Nieuwsbrief

Ontvang handige Annie Sloan tips en wooninspiratie, gewoon via e-mail.