0317 - 225 346 info@lilysliving.nl

Nieuw bij Lily’s: The Gift Label

Als je ons vraagt waar Lily’s voor staat, dan kunnen we veel verschillende woorden bedenken. Maar allemaal komen ze op hetzelfde neer: spullen die bijdragen aan een lifestyle waar je blij van wordt. Of dat nu een fijne koffiemok, een nieuw kastje of een pannenkoekplantje is. En hoewel we weten dat een gelukkige lifestyle veel meer is dan het hebben van mooie spulletjes, willen we er bij Lily’s voor zorgen dat het je daar in ieder geval niet aan ontbreekt.

Leuk om te geven én te krijgen

Daarom zijn we continu op zoek naar mooie merken om ons assortiment mee uit te breiden. Op het gebied van wonen, maar ook lifestyle in het algemeen. Want hoe lekker is het om jezelf te verwennen met heerlijke verzorgingsproducten? Daarom verkopen we sinds kort de producten van The Gift Label, een lifestyle merk uit Amsterdam. Hun producten zijn door hun mooie vormgeving een feestje om te geven én te krijgen.

Ontdek de producten van The Gift Label

Zo vind je bij ons kaarsen met vanillegeur (groot en klein), handzeep, handlotion en body scrub. De verzorgingsproducten zijn allemaal natuurlijk. De handlotion is vrij van dierlijke producten en parabenen en de body scrub bevat alleen scrubzout en koffiescrub. En ook niet onbelangrijk… door de leuke printjes staan de producten ook nog eens leuk in je badkamer!

The Gift Label verzorgingsproducten

The Gift Label verzorgingsproducten

Foto’s: The Gift Label

Lily's

Bergstraat 28

6701 AD  Wageningen

0317 - 225 346

KvK: 68569963

BTW: NL857501471B01

Openingstijden

Maandag:      gesloten

Dinsdag:        gesloten

Woensdag:    9.30 - 17.30 uur

Donderdag:  9.30 - 17.30 uur

Vrijdag:          9.30 - 17.30 uur

Zaterdag:      9.30 - 17.00 uur

 

Nieuwsbrief

Ontvang handige Annie Sloan tips en wooninspiratie, gewoon via e-mail.