0317 - 225 346 info@lilysliving.nl

Lily’s Favourites – Sanne (#2)

Hi, Sanne hier! Vandaag is het tijd voor het tweede lijstje met mijn favorieten van de afgelopen tijd. In de eerste editie kon je al lezen over onder andere IKEA en het behang van Creative Lab Amsterdam.

Kast-Duck-Egg-Blue

Meubel: kast in Duck Egg Blue

En laat ik maar gewoon gelijk beginnen met schaamteloze promotie voor Lily’s, want hoe leuk is deze kast? Hij was zowel van binnen als van buiten bruin, maar wij hebben ‘m een opfrisser gegeven. De binnenkant schilderden we Old White en de buitenkant Duck Egg Blue. Eigenlijk is ieder meubel in de kleur Duck Egg Blue een succes; het is een lichte, neutrale kleur die je gemakkelijk met andere kleuren kunt combineren, maar toch brengt het wat leven in de brouwerij.

Plant: pannenkoekplant

Sinds de start van Lily’s in september vorig jaar is mijn liefde voor planten steeds groter geworden. En dan met name voor de pannenkoekplant (pilea peperomioides). Het is een elegant plantje, niet te groot of met grove bladeren. Maar het allerleukste vind ik nog wel dat je ‘m zelf kunt stekken en nieuwe pannenkoekplantjes kunt laten groeien. De pannenkoekplant vermenigvuldigt zich eenvoudig, dus met een beetje geluk vind je naast de ‘moederplant’ een stekje dat je kunt laten groeien tot een volwaardige plant. Ben je de gelukkige bezitter van een babyplantje? Graaf ‘m dan voorzichtig uit en zet ‘m over in ander een potje. Als je bij Lily’s een pannenkoekplant koopt (we hebben drie maten), krijg je er een stekinstructie bij. Kun je gelijk met je stekje aan de slag als het zover is!

Evenement: Arnhemse Stockdagen

Van 21 t/m 24 juni aanstaande vinden in de Eusebiuskerk in Arnhem de Arnhemse Stockdagen plaats. Vier dagen lang laten ruim 115 ontwerpers en winkeliers hun mooiste producten zien. De nadruk ligt op fashion (het is niet voor niets het modekwartier), maar er zijn ook veel jonge, inspirerende designlabels te vinden. De toegang is gratis en als je na een tijdje rondstruinen even bij wilt komen, kies je gewoon een terrasje in de buurt van de Eusebiuskerk uit. Oja, je pinpas kun je trouwens beter thuis laten… want er is veel te veel moois te koop. Vorig jaar bezocht ik de Stockdagen voor de eerste keer, dit jaar ga ik zeker weer!

De volgende editie van Lily’s Favourites staat gepland voor vrijdag 6 juli. Dan praat Ria jullie bij over haar favorieten van de afgelopen tijd. Haar eerste favorietenlijstje vind je hier. Wil je meer weten over een van de favorieten in dit lijstje of heb je een vraag over de verf van Annie Sloan? Laat het me dan weten. Ik help je graag. Natuurlijk kun je voor meer informatie over de producten van Annie Sloan ook terecht op onze blog.

Nog even over de workshop Handletteren

Voor ik het vergeet… Er zijn nog maar 3 plekjes vrij voor de workshop Handletteren op donderdag 28 juni aanstaande. Wil je ook meedoen? Lees hier meer over wat we die avond gaan doen en hoe je je kunt aanmelden. Tot snel!

Lily's

Bergstraat 28

6701 AD  Wageningen

0317 - 225 346

KvK: 68569963

BTW: NL857501471B01

Openingstijden

Maandag:      gesloten

Dinsdag:        gesloten

Woensdag:    9.30 - 17.30 uur

Donderdag:  9.30 - 17.30 uur

Vrijdag:          9.30 - 17.30 uur

Zaterdag:      9.30 - 17.00 uur

 

Nieuwsbrief

Ontvang handige Annie Sloan tips en wooninspiratie, gewoon via e-mail.