0317 - 225 346 info@lilysliving.nl

Lily’s Favourites – Sanne (#1)

Dat ik het heerlijk vind om te verdwalen op Pinterest en Instagram is geen geheim. Maar als je op de klok kijkt en ziet dat je anderhalf uur naar kussenhoezen, servies en boekenkasten van wildvreemden hebt zitten kijken, vraag je je toch wel af of je die tijd niet wat beter had kunnen besteden. Sinds de start van Lily’s kan ik die tijd ineens een stuk beter verantwoorden. Want ja, wie spot anders al die leuke merken en woonideeën…?

In deze nieuwe blogserie, Lily’s Favourites, delen Ria en ik om de beurt onze favorieten. Dat kan van alles zijn; een inspirerende (interieur)blog, een boek, evenement of een lekker taartje. Waar ons Lily’s hart ook maar sneller van gaat kloppen. Let’s begin!

Merk: IKEA

Ik wind er geen doekjes om: ik ben fan van IKEA. De meubels en woonaccessoires zijn degelijk van kwaliteit en goed geprijsd en iedere nieuwe collectie bevat wel een verrassend element. Maar ik bezoek vooral de website van IKEA graag en dat heeft de volgende reden: het enorme aanbod aan wooninspiratie. Of het nu gaat om het inrichten van je keukenkastje, tips voor een grote lenteschoonmaak of het knus aankleden van je woonkamer; IKEA heeft overal een oplossing voor. Geweldig.

Behang: Creative Lab Amsterdam

Toen Ria en ik in februari showUP bezochten, maakten we kennis met Creative Lab Amsterdam. Ik volgde het merk al online, maar zo’n beurs is een mooi moment om producten even van dichtbij te bekijken. Inmiddels ben ik gevallen voor de te gekke kleuren en printjes op hun kaarten, posters en behang. Behang Bamboo Blue is toch wel een van mijn favorieten. En gezien de ontelbare reacties die we op ons eigen botanische behangetje krijgen (ik ben benieuwd hoeveel klanten we Kwantum al bezorgd hebben ;-)), zien jullie een printje op de wand ook wel zitten. Wat vind jij… zullen we behang gaan verkopen?

Boek: HOME – the joy of interior styling

Iedere maand valt bij Lily’s vtwonen magazine op de mat. Heerlijk om op je gemak door het tijdschrift te bladeren en nieuwe ideeën op te doen. Eind vorig jaar heeft vtwonen een eigen inspiratieboek uitgebracht: HOME – the joy of interior styling. Volgens vtwonen een echt bewaarboek voor interieurliefhebbers. Hij staat nog niet in mijn boekenkast, maar ik ben wel benieuwd of een van jullie het boek al heeft gekocht en wat je er van vindt. Laat het me weten!

Spreek ik je snel?

Zo, de eerste Lily’s Favourites is een feit! Wil je iets kwijt over de favorieten in dit lijstje of wil je me iets anders vragen of vertellen, laat hieronder dan zeker een reactie achter of stuur me een mailtje. Ik lees ieder berichtje dat binnenkomt, want we vinden het super leuk als je contact met ons opneemt. Tot snel bij Lily’s!

 

 

Lily's

Bergstraat 28

6701 AD  Wageningen

0317 - 225 346

KvK: 68569963

BTW: NL857501471B01

Openingstijden

Maandag:      gesloten

Dinsdag:        gesloten

Woensdag:    9.30 - 17.30 uur

Donderdag:  9.30 - 17.30 uur

Vrijdag:          9.30 - 17.30 uur

Zaterdag:      9.30 - 17.00 uur

 

Nieuwsbrief

Ontvang handige Annie Sloan tips en wooninspiratie, gewoon via e-mail.