0317 - 225 346 info@lilysliving.nl

Lily’s Favourites – Ria (#1)

Deze maand is het mijn beurt om iets te schrijven over leuke dingen die ik de afgelopen maand gezien heb. Net als Sanne vind ik het heerlijk om op Instagram of Pinterest inspiratie op te doen. Voor Lily’s, maar ook voor thuis. Ik kijk graag naar verschillende interieurs, oude (opgeknapte) meubels en mooie planten en bloemen.

Planten: welke plant kies jij?

Als we voor Lily’s planten inkopen, kost dat best veel tijd. Weet je wel hoeveel mooie planten er zijn? Het aanbod bij Lily’s wisselt, maar er zijn een paar planten die je altijd in onze winkel vindt, zoals de pannenkoekplant (Pilea), de gatenplant (Monstera), de ‘geluksplant’ en luchtzuiverende plant (Scindapsus) en het Chinese lantaarnplantje (Woodii).

Thuis: rust in je huis, rust in je hoofd

Naast mijn werk bij Lily’s werk ik als professional organizer. Ik help mensen meer overzicht te krijgen in hun werk, administratie of hun huis. Rust in je huis, geeft rust in je hoofd. Zo werkt het bij mij tenminste. Vtwonen deelde laatst een lijstje met handige tips over een opgeruimd huis in 10 stappen.

Boek: Smûk

Van het boek ‘Hygge’ heb je vast weleens gehoord. Ken je Smûk ook al? Dit boek van Wimke Tolsma is eind maart uitgekomen en gaat over de Friese lifestyle Smûk. Smûk betekent letterlijk ‘gezellig en mooi’. Het boek ziet er mooi uit, staat vol met 60 zelfmaakideeën en lekkere recepten. De website van Wimke is de moeite waard om eens te bekijken. Ik heb het boek nog niet gekocht, maar jij misschien wel? Ik ben benieuwd naar je reactie!

Spreek ik je snel?

Zo, dit was mijn eerste Lily’s Favourites. Wil je meer weten over iets wat ik geschreven heb of wil je iets anders vragen? Laat hieronder een reactie achter of stuur een e-mail. Tot snel bij Lily’s!

Lees ook Sanne’s Favourites, met onder andere IKEA en botanische behangetjes.

Lily's

Bergstraat 28

6701 AD  Wageningen

0317 - 225 346

KvK: 68569963

BTW: NL857501471B01

Openingstijden

Maandag:      gesloten

Dinsdag:        gesloten

Woensdag:    9.30 - 17.30 uur

Donderdag:  9.30 - 17.30 uur

Vrijdag:          9.30 - 17.30 uur

Zaterdag:      9.30 - 17.00 uur

 

Nieuwsbrief

Ontvang handige Annie Sloan tips en wooninspiratie, gewoon via e-mail.