0317 - 225 346 info@lilysliving.nl

Bij Lily’s laten we ons graag inspireren door andere merken, winkels en interieurbloggers. Maar wat als deze dingen samenkomen…?

Nieuw woonmerk: WOWN!

Op dinsdag 20 februari werd in een bijzondere bioscoop in Amsterdam een nieuw woonmerk gelanceerd: WOWN!. Het concept van WOWN! is bedacht door Lonneke van Bubblemint, die zich afvroeg of merken die zich online hebben weten te vestigen ook offline van invloed kunnen zijn. Om dit te onderzoeken, vormde ze samen met drie grote Nederlandse woonbloggers een team. Souraya van Binti Home Blog, Suzanne van &SUUS en Anki van Zilverblauw ontwierpen ieder hun eigen collectie met woonaccessoires. En de partner met wie ze samenwerkten om het productieproces uit te voeren? Dat werd Kwantum!

Online influencers gaan offline

De drie bloggers die voor WOWN! hun eigen collectie hebben ontworpen, hebben alledrie een kenmerkende stijl. In Souraya’s ontwerpen zie je haar Egyptische roots terug, bij Anki mocht haar liefde voor kleur niet ontbreken en Suzanne’s interieurstijl is fris en stoer met een vleugje humor. Uiteenlopende stijlen die voor ieder wat wils te bieden hebben. En dankzij de samenwerking met Kwantum zijn de producten bovendien heel betaalbaar. Alvast sfeer proeven? Op de website van Kwantum en hieronder vind je alvast een voorproefje van de drie verschillende woonstijlen.

Binti Home Blog

Binti Home Blog

Zilverblauw

Zilverblauw

&SUUS

&SUUS

Vanaf volgende maand verkrijgbaar bij Kwantum

Vanaf 19 maart liggen de producten van WOWN! in meer dan 100 winkels van Kwantum in Nederland en België. Ook wordt een selectie van de producten online verkocht. De foto’s zijn veelbelovend, dus wij kunnen niet wachten tot de 19e om de producten in het echt te kunnen bewonderen. Lees meer over het ontstaan van WOWN! en de producten op de website, of bekijk onderstaand filmpje.

 

Welke WOWN!stijl is jouw favoriet?